Sutiene

- 17 %

Sutien alaptat negru

38.00Lei 46.00Lei

Sutien alaptat negru Se adaptează perfect schimbărilor pe care corpul le suferă în timpul sarcinii și alăptatului datorită bretelelor ajustabile Un sutien pentru gravide este special conceput pentru a sprijini confortabil sanii care sunt in crestere pe timpul sarcinii. Accesul la sân se face foarte ușor, cu ajutorul bretelelor mai largi, a captusel..

- 17 %

Sutien alaptat, crem

38.00Lei 46.00Lei

Sutien alaptat, crem Se adaptează perfect schimbărilor pe care corpul le suferă în timpul sarcinii și alăptatului datorită bretelelor ajustabile Un sutien pentru gravide este special conceput pentru a sprijini confortabil sanii care sunt in crestere pe timpul sarcinii. Accesul la sân se face foarte ușor, cu ajutorul bretelelor mai largi, a captusel..

- 5 %

Sutien cu ioni de argint Negru

89.00Lei 94.00Lei

Sutien cu ioni de argint Negru Caracteristicile produsului: - se poate ajusta dupa necesitatile fiecarei persoane, sustinand in intregime pieptul; - nu irita sfarcurile; - cupele se deschid usor, facilitand hranirea la san sau mulgerea; - cupele permit inserarea tampoanelor pentru san ce previn scurgerea laptelui pe haine; - ionii de argint ofera p..

1 - 3 din 3 produse